Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Trygg Handel

Hvorfor handle hos Tesori Diamanter

Hos Tesori Diamanter kjøper du konfliktfrie, håndplukkede diamanter med svært gode kjøpsvilkår og til suverene priser.

Du snakker alltid med fageksperter og du handler med et selskap som har landets beste kundetilbakemeldinger — uansett bransje.

Alle smykkene er produsert på vårt eget verksted og er utviklet av våre egne designere.

Derfor kan vi kvalitetskontrollere hele produksjonsprosessen fra A til Å. Dette kommer deg som kunde til gode – både i form av høy kvalitet og ikke minst svært konkurransedyktige priser.

Les mer om vårt fokus på diamantkvalitet her.

Vi er sikre på at informasjon, åpenhet, god kundeservice og brukervennlighet vil gjøre at Tesori Diamanter vil befeste sin posisjon som den ledende diamantforhandleren i Norge – Både på nettet og i butikk.

Kjøpe diamanter på nettet – Er det trygt?

Helt siden Internettets spede begynnelse tidlig på 90-tallet har mange vært skeptiske til å kjøpe produkter og tjenester online. Med drastisk forbedret Internett-sikkerhet, dramatisk økning av trygge elektroniske banktjenester, og ikke minst med en sterk forbrukerlov i ryggen, har frykten i dag bleknet, og de fleste legger nå igjen anselige beløp på nettet.

Tesori Livstidsgaranti

Vi er så sikre på kvaliteten i våre produkter at vi tilbyr livstidsgaranti mot defekter i materialer eller håndverk. Tesori Diamanter reparerer eller gjenanskaffer det defekte produktet eller komponenten gratis.

Angrefrist og retur

Hos Tesori Diamanter får du som kunde enda bedre vilkår enn det som loven bestemmer. Vi gir deg nemlig hele 90 dagers angrerett på alle kjøp. Det vil si at dersom du har handlet hos oss eller i vår nettbutikk, og angrer på kjøpet, så kan du levere tilbake smykket innen 90 dager etter at du har mottatt det. Vi spanderer returen, og vi vil refundere pengene dine uavkortet og uten spørsmål.

Mer om GIA-sertifikat

Tesori Diamanter benytter kun diamantsertifikat fra GIA. Alle diamanter på over 0,25 carat kommer med dette sertifikatet, som er bransjens strengeste og mest anerkjente. Det er ingen grunn til å gå for det nest beste.

Medlem av Norges Gullsmedforbund

Acta Non Verba A/S er medlem av Norges Gullsmedforbund, og vi forholder oss til forbundets etiske retningslinjer. Vi er forpliktet til å følge Norges Gullsmedforbund sine retningslinjer for konfliktdiamanter (Kimberleyprosessen) og andre industristandarder som søker å opprettholde etisk handel og forretningsdrift.