Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Vil du se smykkene før du kjøper?

Bor du ikke i nærheten av våre showroom, men ønsker å ta våre produkter i nærmere øyesyn? Da har vi en kostnadsfri og enkel løsning for deg, nemlig gratis hjemlån! Tesori tilbyr gratis hjemlån av produktene, som betyr at du kan motta en diamant replika av smykket du ønsker. På denne måten kan du prøve […]

Les mer

Prisgaranti

Når du kjøper fra oss så kjøper du direkte – uten fordyrende mellomledd. Derfor kan vi gi deg prisgaranti. Produktet du sammenlikner med må ha den samme diamantkvalitet – det vil si farge, klarhet, fluorisering, sertifikat, slip etc. som hos Tesori Diamanter. Gullvektene og kvaliteten må også være tilnærmet lik – I tillegg skal produktet det […]

Les mer

Diamantkvalitet – De 4 C’er

Sammen med slipet, er fargen det viktigste kriteriet når man skal bedømme kvaliteten på en diamant.
 Tesori Diamanter har valgt å bruke en høy hvithetsgrad – Top Wesselton (F), da vi mener at farge er noe de fleste kan se forskjellen på – også et utrenet øye.
Fargen er sannsynligvis det aller viktigste kriteriet for bedømming av kvalitet og pris på diamanter. Her gir vi deg en grundig innføring i diamantens 4 C’er.

Les mer

Vårt løfte om kvalitet

Tesori Diamanter gir deg høykvalitets håndverk laget av våre erfarne gullsmeder.

Gultgull, hvittgull, roségull eller platina. Diamanter eller fargestener. Klassisk eller moderne design – alle våre diamantsmykker kjennetegnes av høy kvalitet, og kommer med et ekthetsbevis som viser at smykket du har kjøpt er en ekte Tesori Diamanter ™ kreasjon laget i henhold til høye profesjonelle, etiske og tekniske standarder.

Les mer

Forlovelsesring

Det store øyeblikket nærmer seg. Du har funnet den rette. Kanskje har du har lett lenge, eller kanskje har du nettopp møtt henne. Uansett, du har bestemt deg for å spørre. Og det er kanskje det viktigste du noen gang kommer til å spørre noen om.

Les mer

Gifteringer

Utvalget av gifteringer er enormt. Her geleider vi deg trygt frem til valget av gifteringene som passer perfekt for deg.

Les mer

Ofte stilte spørsmål – FAQ

FAQ: «Hvordan kan jeg være sikker på at kvaliteten er slik dere påstår?» Dette er bare ett av mange spørsmål vi får. Her har vi samlet informasjon om spørsmålene som oftest stilles.

Les mer

Ringstørrelse – Inngravering

Vi regner med at du allerede har funnet en diamantring hos oss. Som du vet leverer Tesori diamanter av høy kvalitet til suverene priser. Neste skritt er å finne ringstørrelsen, og dette er enkelt. 

Les mer

Bestilling, betaling, frakt og leveranse

Vårt mål er å tilby en bedre kjøpsopplevelse og bedre kundeservice enn du får i en hvilken som helst annen fysisk smykkebutikk. Vi tilbyr derfor GRATIS frakt og retur for alle bestillinger til adresser i Norge.

Les mer

Hvordan rense diamantringer?

Diamanter er det hardeste materiale som finnes, og derfor umulig å ripe, men det er uansett lurt å ta godt vare på smykkene dine, så vil du ha glede av dem i lang tid. Vi forteller deg hvordan du rengjør diamantringen.

Les mer

Forlovelsesringer med diamanter

Du har tatt avgjørelsen. Du skal fri og du skal gjøre det med stil, så du har bestemt deg for en forlovelsesring med diamanter. Du har sannsynligvis ikke vært så opptatt av forlovelsesringer før, men nå er det på tide å gjøre seg kjent med hva som kjennetegner en forlovelsesring med diamanter.

Les mer

Alliansering

Hva er allianseringer og hva symboliserer de? En alliansering er en ring med flere stener, vanligvis diamanter, og den er laget i hvitt eller gult gull, eventuelt platina.

Les mer

Slik dannes diamanter

Diamanter er virkelig et av naturens underverker. De kan bare dannes under svært høyt trykk og store temperaturer – og trykk og temperatur må i tillegg være i perfekt harmoni for at diamantkrystallene skal vokse. Det er ikke uten grunn at diamanter har fått et myteomspunnet rykte…

Les mer

Perler

Perler er blant våre absolutte favoritter i smykkeverdenen, og prosessen som skaper perlen er intet mindre enn fantastisk. Tenk bare på at perlen er den eneste smykkestenen som faktisk er laget av et levende vesen.

Les mer

Berømte juveler

Opp gjennom historien har kostbare juveler ofte vært gjenstand for store og spektakulære hendelser. En stor juvels enorme verdi kombinert med menneskets sterke følelser for juveler er en potent kombinasjon.

Les mer

Diamond Engagement Ring

Diamond rings have been in style for centuries. A diamond is the toughest of all materials, and a symbol of deep, everlasting love. Diamond rings are often the top choice for special occasions, and they are commonly used in engagement rings and wedding rings.

Les mer

Wedding Rings

The choice of wedding rings for your big day is an important decision, as the rings symbolize the love between you and your significant other.

Les mer