Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her
  • Besøk oss i Oslo og Bergen
  • 99 31 35 33/ kundeservice@tesori.no
  • Hvorfor Tesori Diamanter

Vårt løfte om kvalitet

Tesori Diamanter gir deg høykvalitets håndverk laget av våre erfarne gullsmeder.

Gultgull, hvittgull, roségull eller platina. Diamanter eller fargestener. Klassisk eller moderne design – alle våre diamantsmykker kjennetegnes av høy kvalitet, og kommer med et ekthetsbevis som viser at smykket du har kjøpt er en ekte Tesori Diamanter ™ kreasjon laget i henhold til høye profesjonelle, etiske og tekniske standarder.

Les mer

Besøk oss i Oslo eller Bergen – Eller kjøp i nettbutikken

Velkommen til våre showroom, hvor du kan se og prøve vårt store utvalg av forlovelsesringer, gifteringer, andre diamantringer, ørepynt og anheng i hyggelige og avslappede omgivelser. Du kan også handle i vår nettbutikk – selvfølgelig til de samme suverene prisene. Vår diamantekspert og gemmolog er alltid beredt til å svare på dine spørsmål.

Les mer

Vil du se smykkene før du kjøper?

Har du lyst til å se diamantringen før du kjøper den? Kanskje du vil prøve den på fingeren for å se hvordan den passer deg? Vil du prøve ørepynten på øret for å se hvordan den ser ut? Eller kanskje du lurer på hvor stor en diamant på 0,25ct egentlig er? Enten du bor i Oslo eller […]

Les mer

Diamantkvalitet – De 4 C’er

Sammen med slipet, er fargen det viktigste kriteriet når man skal bedømme kvaliteten på en diamant.
 Tesori Diamanter har valgt å bruke en høy hvithetsgrad – Top Wesselton (F), da vi mener at farge er noe de fleste kan se forskjellen på – også et utrenet øye.
Fargen er sannsynligvis det aller viktigste kriteriet for bedømming av kvalitet og pris på diamanter. Her gir vi deg en grundig innføring i diamantens 4 C’er.

Les mer

Forlovelsesring

Det store øyeblikket nærmer seg. Du har funnet den rette. Kanskje har du har lett lenge, eller kanskje har du nettopp møtt henne. Uansett, du har bestemt deg for å spørre. Og det er kanskje det viktigste du noen gang kommer til å spørre noen om.

Les mer

Gifteringer

Utvalget av gifteringer er enormt. Her gir vi deg noen tips til valg av ringer og litt informasjon om gifteringens historie

Les mer

Diamantpriser

SUVERENE DIAMANTPRISER – PRISGARANTI Tesori Diamanter gir deg høy kvalitet til suverene priser. Når du kjøper fra oss så kjøper du direkte – uten fordyrende mellomledd. Derfor kan vi gi deg prisgaranti på enstensprodukter. Garantien gjelder inntil 1 måned etter kjøpet, og produktet du sammenlikner med må ha den samme diamantkvalitet – det vil si […]

Les mer

6 Grunner til å handle hos oss