Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Kjøpsguide

Finn din perfekte ringstørrelse: En enkel guide

Å søke etter det ideelle smykket kan være en fascinerende reise, men det kan også by på utfordringer, særlig når det kommer til å finne den riktige ringstørrelsen. En ring bør sitte komfortabelt på fingeren; ikke for tett, men heller ikke så løst at den risikerer å falle av. Så hvordan bestemmer man den ideelle […]

Prisgaranti

DIAMANTPRISER PR 26-04-2022 (MERK: Tabellen under er i ferd med å oppdateres) Diamantstørrelse   (carat) Kvalitet Pris per diamant 0,05 W(H)/SI1 kr 1 190,00 0,10 W(H)/SI1 kr  2 490,00 0,15 W(H)/SI1 kr 5 790,00 0,20 W(H)/SI1 kr 7 690,00 0,25 W(H)/SI1 kr 9 990,00 0,30 W(H)/SI1 – GIA – 3 x Excellent Cut kr 12 […]

Diamantkvalitet – De 4 C’er

Sammen med slipet, er fargen det viktigste kriteriet når man skal bedømme kvaliteten på en diamant.
 Tesori Diamanter har valgt å bruke en høy hvithetsgrad – Top Wesselton (F), da vi mener at farge er noe de fleste kan se forskjellen på – også et utrenet øye.
Fargen er sannsynligvis det aller viktigste kriteriet for bedømming av kvalitet og pris på diamanter. Her gir vi deg en grundig innføring i diamantens 4 C’er.

Vårt løfte om kvalitet

Tesori Diamanter gir deg høykvalitets håndverk laget av våre erfarne gullsmeder.

Gultgull, hvittgull, roségull eller platina. Diamanter eller fargestener. Klassisk eller moderne design – alle våre diamantsmykker kjennetegnes av høy kvalitet, og kommer med et ekthetsbevis som viser at smykket du har kjøpt er en ekte Tesori Diamanter ™ kreasjon laget i henhold til høye profesjonelle, etiske og tekniske standarder.