Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering PrisgarantiGratis hjemlån

Tesori Bryllup

Tesori Bryllup er en nøye utvalgt kolleksjon av gifteringer og morgengaver. Vi har lagt vår erfaring og kompetanse til grunn for å utvikle denne kolleksjonen av solide og klassiske produkter. Enten du skal ha glatte, klassiske gifteringer eller gifteringer med diamanter vil du garantert finne noe hos oss. Og som alltid hos Tesori Diamanter - Vi gir deg personlig service enten du handler i butikk eller på nett, og selvfølgelig høy kvalitet, suverene priser og livstidsgaranti.

our-showroom

Besøk våre showroom

Velkommen til Tesori Diamanter. Våre eksperter er alltid klare til å svare på dine spørsmål og gi den den servicen du fortjener.

Vi vil gjerne gi deg best mulig service, og for din egen del er det derfor fint om du på forhånd kontakter oss for avtale, da vi har mange kunder innom. En avtale er uforpliktende og selvfølgelig gratis.

Book time

Hvordan velge gifteringer

En giftering skal vare livet ut. Dette stiller strenge krav til kvalitet og design. Ringen skal skinne i enhver anledning – enten det er hverdag, jobb eller fest.

Vi forteller deg alt du behøver å vite slik at du kan gjøre det riktige valget og finne ringene som er perfekte for dere.

Les mer her

Kategorier

 • Klassiske gifteringer

  Våre klassiske gifteringer er behagelige og solide.

  Du kan velge mellom gult-, rosé eller hvitt gull, i tillegg til platina. Ringprofilene er tidløse og klassiske. Alle gifteringene er fattet med en liten diamant på innsiden for det "lille ekstra".

  Se Klassiske gifteringer
 • Rekkeringer

  Rekkeringer som giftering blir stadig et stadig mer populært valg som giftering til henne.

  Vi gir deg et bredt utvalg av elegante diamantringer som passer perfekt til enstensringen din. Velg mellom tre gullfarger i tillegg til platina.

  Se Rekkeringer
 • Designringer

  Dersom du er ute etter noe annet en klassiske glatte ringer, så har vi et stort utvalg designringer.

  Her kan du velge i flere gullfarger og kombinasjoner, med eller uten diamanter.

  Se Designringer
 • Morgengaver

  Morgengaven har blitt en tradisjon i forbindelse med bryllup.

  Her har vi valgt ut klassikere som enstens diamantøredobber, tennisarmbånd og enstensanheng. Prisgaranti, høy kvalitet, 90 dager angrerett, gratis frakt,
og ikke minst: Perfekt slipte diamanter.

  Se Morgengaver

Hvitt eller gult gull?

En ring i gult gull er enkelt å vedlikeholde, og riper er ikke så synlig og blir mer som patina å regne. En giftering i hvitt gull er også et godt alternativ. Det hvite gullet er vakkert med en ren eleganse.

Hvis dere skal ha diamanter i gifteringen(e) er hvitt gull et spesielt godt alternativt fordi det komplementerer diamantens briljans på en flott måte.

Les mer her

Ringstørrelse

Dersom du ikke har mulighet til å besøke oss, og er usikker på hva ringstørrelsen er så kan vi sende deg et ringmål i posten.

Dersom ringen du skal kjøpe skal være en overraskelse viser vi deg også hvordan du skal måle en eksisterende ring.

Les mer her

Besøk oss

Vi vil gjerne ha besøk av deg, men for din egen del er det viktig at du på forhånd kontakter oss for avtale, da vi har mange kunder innom, og vi vil gjerne gi deg best mulig service.

Reservér Time Her

Oslo

Åpningstider:

Tirsdag og torsdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 14:00

Adresse:

Cort Adelers gt. 2
0254 Oslo

Bergen

Åpningstider:

Torsdager 11:00 - 19:00

Adresse:

Hotell Opus XVI , Vågsallmenningen 16,
5004 Bergen – 1.etasje.

Henvend deg i resepsjonen
eller ring oss på 99 31 35 33.