Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Tesori Bryllup

Tesori Bryllup er en nøye utvalgt kolleksjon av gifteringer og morgengaver. Vi har lagt vår erfaring og kompetanse til grunn for å utvikle denne kolleksjonen av solide og klassiske produkter. Enten du skal ha glatte, klassiske gifteringer eller gifteringer med diamanter vil du garantert finne noe hos oss. Og som alltid hos Tesori Diamanter - Vi gir deg personlig service enten du handler i butikk eller på nett, og selvfølgelig høy kvalitet, suverene priser og livstidsgaranti.

Klassiske gifteringer

Våre klassiske gifteringer er behagelige og solide.

Du kan velge mellom gult-, rosé eller hvitt gull, i tillegg til platina. Ringprofilene er tidløse og klassiske. Alle gifteringene er fattet med en liten diamant på innsiden for det "lille ekstra".

Se utvalg

Hvitt eller gult gull?

En ring i gult gull er enkelt å vedlikeholde, og riper er ikke så synlig og blir mer som patina å regne. En giftering i hvitt gull er også et godt alternativ. Det hvite gullet er vakkert med en ren eleganse.

Hvis dere skal ha diamanter i gifteringen(e) er hvitt gull et spesielt godt alternativt fordi det komplementerer diamantens briljans på en flott måte.

Les mer her
Rekkeringer

Rekkeringer

Rekkeringer som giftering blir stadig et stadig mer populært valg som giftering til henne.

Vi gir deg et bredt utvalg av elegante diamantringer som passer perfekt til enstensringen din. Velg mellom tre gullfarger i tillegg til platina.

Se utvalg

Hvordan velge gifteringer

En giftering skal vare livet ut. Dette stiller strenge krav til kvalitet og design. Ringen skal skinne i enhver anledning – enten det er hverdag, jobb eller fest.

Vi forteller deg alt du behøver å vite slik at du kan gjøre det riktige valget og finne ringene som er perfekte for dere.

Les mer her
Designringer

Designringer

Dersom du er ute etter noe annet en klassiske glatte ringer, så har vi et stort utvalg designringer.

Her kan du velge i flere gullfarger og kombinasjoner, med eller uten diamanter.

Se utvalg

Ringstørrelse

Dersom du ikke har mulighet til å besøke oss, og er usikker på hva ringstørrelsen er så kan vi sende deg et ringmål i posten.

Dersom ringen du skal kjøpe skal være en overraskelse viser vi deg også hvordan du skal måle en eksisterende ring.

Les mer her
Morgengaver

Morgengaver

Morgengaven har blitt en tradisjon i forbindelse med bryllup.

Her har vi valgt ut klassikere som enstens diamantøredobber, tennisarmbånd og enstensanheng. Prisgaranti, høy kvalitet, 90 dager angrerett, gratis frakt,
og ikke minst: Perfekt slipte diamanter.

Se utvalg

Besøk oss i Oslo og Bergen
eller bestill i vår nettbutikk

Tesori Diamanter leverer kvalitetsdiamanter til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr alle typer diamantsmykker og er spesialister på forlovelsesringer og gifteringer.

Som kunde hos oss er du garantert personlig service og vi leder deg trygt gjennom prosessen med å finne den perfekte diamanten – Uansett om du besøker oss i vårt showroom i Oslo eller direkte i vår nettbutikk.

Prisene er selvfølgelig de samme.

Besøk oss

Vi sørger for at du alltid blir fornøyd med kjøpet – også i lang tid etter at du har fått smykket.