Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Litt om Tesori Diamanter og oss som jobber her

Tesori Diamanter leverer kvalitetsdiamanter til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr alle typer diamantsmykker og er spesialister på forlovelsesringer og gifteringer. Vår diplomgemmolog har 30 års internasjonal erfaring og håndplukker GIA-sertifiserte diamanter til deg slik at du alltid kan stole på at du vil gjøre et godt kjøp der alle kvalitetsaspekter er ivaretatt.

Som kunde hos oss er du garantert personlig service og vi leder deg trygt gjennom prosessen med å finne den perfekte diamanten – Uansett om du besøker oss  i vårt showroom i Oslo eller direkte i vår nettbutikk. Prisene er selvfølgelig de samme.

Vi sørger for at du alltid blir fornøyd med kjøpet – også i lang tid etter at du har fått smykket.

 

VÅRT TEAM

 

"En utrolig flott ring!! Overgår med letthet alt av ringer jeg har sett på lokalt. Godt design på ringen, diamanten sitter lavt akkurat som jeg ønsket. Og hvilken vakker diamant! Tusen takk for all hjelp, det har vært en fornøyelse!"

Helge Skorpen, Ålesund

Terje Gaupseth, som leder Tesori Diamanter, er utdannet Diplomgemmolog – gemmologi er læren om edle stener.  Terje har 30 års internasjonal erfaring fra smykkebransjen og er blant landets ledende på alle typer edelstener. Han har blant annet jobbet som salgsleder for en av verdens meste eksklusive juvelérer, Mouawad.
Han var nylig hentet inn som ekspert på NRK Forbrukerinspektørene. Innslaget kan sees her.

 

Anniken Bjørndalen er Brand Manager og ansvarlig for markedsføringen hos Tesori Diamanter, og jobber også med salg og kundeservice sammen med Terje. Anniken har bakgrunn fra gullsmedbransjen og har en Bachelor i Markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI.

 

Maria Mørk jobber markedskoordinator hos Tesori Diamanter. Hun jobber også med salg og kundeservice sammen med Terje og Anniken.

 

VÅR KUNDE FOR LIVET

Hos Tesori Diamanter jobber vi hardt for at du skal bli vår kunde for livet. Vi er nemlig så sikre på at vårt fokus på informasjon, åpenhet og personlig kundeservice alltid vil gjøre deg fornøyd med opplevelsen.
Du kan alltid handle diamanter fra oss med visshet om at du vil få høy kvalitet til suverene priser.

  • Vi selger ekte, ubehandlede, sertifiserte og konfliktfrie diamanter.
  • Alle smykkene er produsert på vårt eget verksted og er utviklet av våre egne designere. Derfor kan vi kvalitetskontrollere hele produksjonsprosessen fra A til Å. Dette kommer deg som kunde til gode – både i form av høy kvalitet og ikke minst svært konkurransedyktige priser. Les mer om vårt fokus på diamantkvalitet her.

Vi vil gjerne ha besøk av deg i vårt showroom i Oslo  hvor du kan se og prøve vårt store utvalg av forlovelsesringer, gifteringer, ørepynt og anheng i hyggelige og lune omgivelser. Vår diamantekspert og gemmolog er alltid beredt til å svare på dine spørsmål.

Dersom du bor utenbys, så har vi også en løsning for deg. Ta kontakt på 99 31 35 33 eller mail kundeservice@tesori.no for avtale!