Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Tesori Livstidsgaranti

Vi er så sikre på kvaliteten i våre produkter at vi tilbyr livstidsgaranti mot defekter i materialer eller håndverk. Tesori Diamanter reparerer eller gjenanskaffer det defekte produktet eller komponenten gratis.

Vår livstidsgaranti dekker f.eks. brudd i metallet, deformering, bulker eller liknende, som oppstår på grunn av feil og/eller mangler i produksjonen. Garantien dekker ikke tap, tyveri, vanlig slitasje ved bruk, skader som oppstår ved uhell eller uforsvarlig bruk. Garantien dekker heller ikke tap av større (fra 0,20ct) senterdiamanter. Det er derfor viktig at du får sjekket klørne på store senterdiamanter hos oss årlig for å forsikre deg om at diamanten sitter som den skal. Det kan også være lurt å verdisaksforsikre gjenstanden.

Dersom produkter kjøpt hos Tesori Diamanter repareres eller på annen måte endres hos verksteder/gullsmeder som ikke på forhånd er godkjente av oss, bortfaller garantien. Garantien dekker heller ikke smykker som ikke lengre har Tesori stempel. Smykker som er defekte repareres eller byttes etter vurdering fra Tesori Diamanter.

Livstidsgarantien er kun gyldig hos Tesori Diamanter. Feilaktig og uautorisert service og/eller reparasjoner vil medføre at garantien blir ugyldig.
Husk at du selv er ansvarlig for  du er også ansvarlig for at produktet kommer trygt frem til oss.

Alle typer diamantsmykker må behandles med en viss varsomhet og omtanke. Vi minner deg derfor på følgende:

  • Ta av deg smykkene dine når du foretar sportslige aktiviteter, hagearbeid etc. Du bør absolutt ikke ha på deg en ring når du trener med vekter. Dersom ringen blir bøyd går det fort ut over innfatningen og stenene kan i verste fall løsne og falle ut.
  • Ta av deg diamantsmykkene når du dusjer og vasker deg. Diamanter tiltrekker seg fett og kan bli midlertidig matte av såpeprodukter.
  • Unngå å bruke smykkene dine sammen med sterke kjemikalier.
  • Oppbevar smykkene dine på en slik måte at de ikke gnisser mot hverandre. Det beste er å ha hvert smykke i et eget rom i smykkeskrinet, eller i separate tøy-/fløyelsposer.
  • De fleste fargestener, og særlig diamanter, rubiner og safirerer, er svært motstandsdyktige mot slag og riper. Andre materialer, slik som opal, rav, og perler, og til en viss grad også smaragder, bør du være litt mer forsiktig med.
  • Husk også at alle smykker i hvitt gull er rhodinerte for å få en ekstra hvit og blank overflate. Under rhodinering tilfører man gullet et tynt belegg med edelmetallet rhodium, og dette belegget kan etter hvert slites bort. Det er ofte individuelt hvordan man sliter på gullet, og det er rimelig å polere/rhodinere smykket. Det vil da fremstå som nytt igjen. Vi hjelper deg selvfølgelig med dette.

Alle smykker i hvitt gull er rhodinerte for å få en ekstra fin og blank overflate. Under rhodinering tilfører man gullet et tynt belegg med det platina-aktige edelmetallet Rhodium, og dette belegget kan med tid og stund slites. Det er ofte individuelt hvordan man sliter på rhodineringen. Blant annet kan type bruk og eventuell omgang med kjemikalier (frisører etc) påvirke slitasjegraden.

SLIK RETURNERER DU EN VARE UNDER GARANTI FOR REPERASJON

  1. Pakk produktet slik du fikk det tilsendt. Dersom du ikke lengre har original emballasje er det viktig at du pakker smykket forsvarlig. Det er også viktig at du ikke merker pakken med ”smykker”, ”diamanter” eller liknende.
  2. Gå til ditt lokale postkontor og send pakken. Vi anbefaler at du sender pakken rekommandert eller som Smartpost Pakke. Dette er også for din egen sikkerhet, da du selv er ansvarlig for at smykket kommer frem til oss. Med Postens Smartpost Pakke er forsendelsen forsikret og sporbar.
  3. Så snart vi har mottatt smykket, sender vi deg en bekreftelsesmail, og holder deg løpende oppdatert.

Send gjerne en mail til kundeservice@tesori.no dersom du ønsker å returnere varen for reperasjon eller om du har spørsmål om returen.

Pakken sendes til: Acta Non Verba A/S, Cort Adelers gt. 2, 0254 Oslo.

"Tesori står for kvalitet. Du får service, pris, produkt og avsluttende tilfredshet av første klasse. Utvilsomt min beste handel av diamanter. Vil gjentas og anbefales seriøse diamantinteresserte."

Dr. Viken, Oslo/Stockholm

Del denne artikkelen

Populære smykker og nyheter