Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her
  • Besøk oss i Oslo og Bergen
  • 99 31 35 33/ kundeservice@tesori.no
  • Hvorfor Tesori Diamanter

Tesori Livstidsgaranti

Vi er så sikre på kvaliteten i våre produkter at vi tilbyr livstidsgaranti mot defekter i materialer eller håndverk. Tesori Diamanter reparerer eller gjenanskaffer det defekte produktet eller komponenten gratis.

Vår livstidsgaranti dekker f.eks. brudd i metallet, deformering, bulker eller liknende, som oppstår på grunn av feil og/eller mangler i produksjonen. Garantien dekker ikke tap, tyveri, vanlig slitasje ved bruk, skader som oppstår ved uhell eller uforsvarlig bruk. Garantien dekker heller ikke tap av store (over 0,30ct) senterdiamanter. Det er derfor viktig at du får sjekket klørne på store senterdiamanter hos oss årlig for å forsikre deg om at diamanten sitter som den skal.

Dersom produkter kjøpt hos Tesori Diamanter repareres eller på annen måte endres hos verksteder/gullsmeder som ikke på forhånd er godkjente av oss, bortfaller garantien. Garantien dekker heller ikke smykker som ikke lengre har Tesori stempel. Smykker som er defekte repareres eller byttes etter vurdering fra Tesori Diamanter.

Livstidsgarantien er kun gyldig hos Tesori Diamanter. Feilaktig og uautorisert service og/eller reparasjoner vil medføre at garantien blir ugyldig.
Husk at du selv er ansvarlig for  du er også ansvarlig for at produktet kommer trygt frem til oss.

SLIK RETURNERER DU EN VARE UNDER GARANTI FOR REPERASJON

  1. Pakk produktet slik du fikk det tilsendt. Dersom du ikke lengre har original emballasje er det viktig at du pakker smykket forsvarlig. Det er også viktig at du ikke merker pakken med ”smykker”, ”diamanter” eller liknende.
  2. Gå til ditt lokale postkontor og send pakken. Vi anbefaler at du sender pakken rekommandert eller som Smartpost Pakke. Dette er også for din egen sikkerhet, da du selv er ansvarlig for at smykket kommer frem til oss. Med Postens Smartpost Pakke er forsendelsen forsikret og sporbar.
  3. Så snart vi har mottatt smykket, sender vi deg en bekreftelsesmail, og holder deg løpende oppdatert.

Send gjerne en mail til kundeservice@tesori.no dersom du ønsker å returnere varen for reperasjon eller om du har spørsmål om returen.

Pakken sendes til: Acta Non Verba A/S, Inkognitogt. 33, 0256 Oslo.

"Tesori står for kvalitet. Du får service, pris, produkt og avsluttende tilfredshet av første klasse. Utvilsomt min beste handel av diamanter. Vil gjentas og anbefales seriøse diamantinteresserte."

Dr. Viken, Oslo/Stockholm

6 Grunner til å handle hos oss