Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Om bloddiamanter

Acta Non Verba A/S, som driver Tesori Diamanter, er medlem av Norges Gullsmedforbund, og vi forholder oss til forbundets etiske retningslinjer.

Vi i Tesori Diamanter jobber hardt for å drive vår virksomhet på en slik måte at du som kjøper smykker fra oss kan gjøre dette med visshet om at vi opererer profesjonelt og etisk forsvarlig.

Vi er forpliktet til å følge Norges Gullsmedforbund sine retningslinjer for konfliktdiamanter (Kimberleyprosessen) og andre industristandarder som søker å opprettholde etisk handel og forretningsdrift.

Vi bruker kun gull som er godkjent i henhold til direktiver for bruk av nikkel i Europa.

"Jeg valgte Tesori fordi nettstedet ga inntrykk av seriøsitet, og det var enkelt å finne frem og få gjort handelen. Aller viktigst er det selvfølgelig at prisene er så gode."

Kjetil Nord-Varhaug, Oslo

Vi handler kun med velrenommerte diamantleverandører, som forsyner oss med ubehandlede, konfliktfrie naturlige diamanter av høy kvalitet. Disse leverandørene må holde seg til Kimberleyprosessen, som samler 43 deltakerland, inkludert Norge og EU. I følge Kimberleyprosessen, må diamantproduserende land attestere at diamantene er produsert og solgt via legitime kanaler.
Våre retningslinjer for leverandører er i samsvar med smykkeindustriens adoptering av KPCS i april 2004. Vi krever at alle leverandører garanterer at diamantene de leverer er konfliktfrie. Vi krever også at leverandørene skriftlig garanterer som følger:

”Diamantene på denne faktura er kjøpt fra legale kilder som ikke er innblandet i konflikter,og er i henhold til FNs resolusjon. Selgeren garanterer herved at disse diamanter er konflikt- frie, basert på personlige og/eller skriftlige garantier gitt av leverandøren av disse diamantene.”

Her kan du også lese positive ting som diamantbransjen bidrar til.

 

Del denne artikkelen

Populære smykker og nyheter