Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Din personlige informasjon er i trygge hender

Brukere av dette nettstedet kan være sikre på at personvernet er ivaretatt. Vi søker å opprettholde en høy standard på våre interaktive tjenester, og spesielt for at dine private data beskyttes på en best mulig måte. Du som besøker våre nettsider kan derfor være sikker på at all informasjon du legger igjen hos oss, slik som telefonnummer og e-postadresse aldri videreformidles. Alle ansatte hos Tesori har fått opplæring om viktigheten av personvern og konfidensialitet.

Tesori.no opererer i samsvar med personopplysningsloven, som igjen er basert på EU sitt personverndirektiv. Du kan lese mer om dette direktivet på www.lovdata.no.

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Tesori Diamanter v/ Acta Non Verba AS er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/virksomhetenes-plikter/informasjon-og-apenhet/

Når du handler på Tesori.no trenger vi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post for å kunne sende varene til deg. Ved kjøp blir også din IP-adresse registrert.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering. Historikken rundt dine tidligere kjøp kan derfor ikke slettes.

Hvis du har noen spørsmål angående dette eller ønsker at dataene dine skal slettes fra nettstedet, kan du kontakte oss på: kundeservice@tesori.no.

Del denne artikkelen

Populære smykker og nyheter