Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Mansjettknapper

Mansjettknapper

Mansjettknapper

Barbarulo Napoli er et italiensk merke spesielt kjent for sine høyt ansette håndlagde mansjettknapper. Selskapet har sin historie helt tilbake til 1894 og har hovedkontor og i sartorialbyen Napoli. Barbarulo Napoli legger kompromissløs vekt på kvalitet som stammer fra sin århundrelange erfaring i smykkebransjen. Barbarulos internasjonale vekst de siste årene tilbyr sine kunder over hele verden eksklusive, men fortsatt tilgjengelige produkter. Hvis du er ute etter noe virkelig raffinert og unikt, bør du definitivt ta en nærmere titt på Barbarulo sitt produktutvalg. Spesielt populære er modellen Royal Wedding - et perfekt kompliment til bryllupssmokingen.

Delivery truck

Husk at mange av våre produkter kan leveres på dagen, 993 13 533 eller kundeservice@tesori.no

Mansjettknapper

Tesori Diamanter ble startet i 2008 med et sterkt fokus på å utdanne potensielle kunder om alle aspekter ved diamantkjøp slik som sertifisering og kvalitet og ikke minst utfordre den eksisterende bransjen på pris.

Vår diplomgemmolog har 30 års internasjonal erfaring og håndplukker GIA-sertifiserte diamanter til deg, slik at du alltid kan stole på at du vil gjøre et godt kjøp der alle kvalitetsaspekter er ivaretatt. Når du kjøper diamanter fra oss, kjøper du derfor ikke bare et smykke, du kjøper deg 30 års erfaring, kompromissløs kundebehandling og en unik handleopplevelse. 

I videoen forteller vi deg mer om kvalitetene vi tilbyr, og hvorfor det er viktig å velge håndplukkede diamanter.

Besøk våre showroom

Besøk våre showroom

Book time

Besøk våre showroom

En stor fordel for deg som kunde hos Tesori Diamanter er at du har et fysisk showroom å besøke dersom du vil se produktene og ikke minst komme innom oss ved servicebehov.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i Oslo eller Bergen for en uforpliktende og gratis time, der du kan se vårt utvalg av diamanter og slå av en hyggelig diamantprat over en kopp kaffe.

Book time