Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Våre fornøyde kunder

Les flere tilbakemeldinger på  Trustpilot  og Anbefalt.no

"Gjennomprofesjonelt - Jeg kan helhjertet anbefale Tesori Diamanter. Etter svært blandede opplevelser (både av kvalitet og service) i diverse gullsmedkjeder, valgte jeg denne gang å handle på nett, dog ikke uten å sjekke innehavers omdømme. Det virket imidlertid å være upåklagelig, noe jeg selv raskt fikk erfare. Suveren service fra start til mål, kombinert med innehaverens åpenbare fagkunnskap og et førsteklasses produkt som stråler på min kones ringfinger, gjør at jeg uten å nøle vil benytte Tesori også ved neste anledning. Innertier."

Audun Flaaten

"Jeg har kjøpt forlovelsesring og gifteringer gjennom Tesori, og fått utmerket og rask oppfølging på hele veien. Kombinasjonen av service, kvalitet og pris er rett og slett uslåelig. Mine varmeste anbefalinger."

Trygve Formo H.

"Jeg var i utgangspunktet skeptisk til å handle diamanter på nettet, men min skepsis ble gjort til skamme. Tesori Diamanter har et ryddig nettsted med mye informasjon og full produkt-/prisoversikt og prisene hos Tesori er så gode at jeg kjøpte større diamant enn opprinnelig planlagt, og enstensringen min er vakker! Ryddige systemer, god oppfølging og fokus på å levere riktig produkt til riktig tid, gjør at min neste diamant også kjøpes på Tesori.no."

Cecilie Holgersen, Drøbak

"Tusen takk til Tesori for utmerket service, informasjon og gode råd i forbindelse med kjøp av diamantring til frieri! God pris, god kvalitet og ikke minst rask levering var avgjørende for mitt valg av Tesori."

Håvard H, Oslo

"Jeg valgte Tesori fordi nettstedet ga inntrykk av seriøsitet, og det var enkelt å finne frem og få gjort handelen. Aller viktigst er det selvfølgelig at prisene er så gode."

Kjetil Nord-Varhaug, Oslo

"Å handle hos Tesori har vært en fornøyelse. Service hos Tesori er fabelaktig -- og det ordet bruker jeg ikke lettsindig. Det er virkelig den beste servicen jeg har fått noen gang; rask avklaring, følger opp når ting ikke går etter plan, kommer med hjelpsomme forslag og sørget for at jeg var trygg på handelen hele veien. Det å besøke kontoret var også en flott opplevelse -- nesten litt eksklusivt. Jeg kommer til å handle her igjen!"

R.Y., Oslo

"Jeg har gjennom mange år hatt interesse for smykker og ikke minst forskjellige typer edelsten. Denne gangen var jeg ute etter en enstensring og vurderte forskjellige leverandører. Jeg benyttet nettet for å se på forskjellige design da jeg kom over Tesori sine sider. Min vurdering av nettsidene viste at utvalget i design var bra, profesjonaliteten var ivaretatt, kunnskapsnivået høyt og at det ga meg en mulighet for å unngå fordyrende mellomledd. Første møte med Tesori var utelukkende positivt. De var lydhøre for mitt behov og tilpasset sine anbefalinger i tråd med mine ønsker. Jeg ønsket å være 100% sikker på størrelsen på ringen og dette løste seg ved at jeg kunne få se en modell av ringen samt få tilsendt et ringmål i posten - En service jeg satte stor pris på. Deretter kunne jeg melde inn rett mål til Tesori ved bestilling. Jeg vil med høy sannsynlighet benytte Tesori ved senere smykkekjøp, og er nå påmeldt deres nyhetsbrev hvor jeg får både gode tilbud og nyttig informasjon innen bla. gemmologi."

Knut E. Moe, Oslo

"Tusen takk for helt nydelig ørepynt og fantastiske diamanter. Du kan være sikker på at jeg vil anbefale Tesori til andre!"

Paul Victor Hansen, Kristiansand

"Jeg har i utgangspunktet vært litt tilbakeholden med å kjøpe dyre smykker over nett, men etter å ha handlet med dere så er jeg sikker på at det kommer flere bestillinger fra meg!  Diamanter får man aldri nok av 😉 Tusen takk for fantastisk hjelp underveis!"

Knut Anders Laland

"Jeg er strålende fornøyd med servicen jeg fikk fra Tesori og Terje Gaupseth. Leveringstiden på diamantringen jeg kjøpte var oppgitt til 4-5 dager, men jeg ringte Terje og fortalte at jeg skulle fri om to dager, og Tesori sørget for å overlevere ringen godt innenfor fristen. Jeg anbefaler gledelig Tesori, og har allerede planer om å bruke de igjen til gifteringene!"

Erlend F., Oslo

"Hei Terje, Vi fikk ringene i går, og vi vil gjerne si at de var kjempefine. Kunne ikke fått finere diamantringer enn de du har ordnet til oss. Tusen tusen takk for all hjelp - dette er noe dere virkelig kan!"

Vennlig hilsen Helge Jakob Hollerud og Lise Løvlid, Eggedal

"Min erfaring med Tesori er utelukkende positiv. De har levert et spesialdesignet diamantsmykke helt etter mitt ønske, med flott kvalitet og til en svært gunstig pris. Prosessen med å komme frem til det endelige produktet, alt via mail, har vært både morsom og spennende. Topp service og serøsitet. Tesori leverer hva de lover og mere til."

Anne Sofie M., Rasta

"Vi har i dag mottatt ringen og den overgikk våre forventinger mange ganger. Den var rett og slett nydelig!"

Stig B., Trondheim

"Tesori står for kvalitet. Du får service, pris, produkt og avsluttende tilfredshet av første klasse. Utvilsomt min beste handel av diamanter. Vil gjentas og anbefales seriøse diamantinteresserte."

Dr. Viken, Oslo/Stockholm

"En utrolig flott ring!! Overgår med letthet alt av ringer jeg har sett på lokalt. Godt design på ringen, diamanten sitter lavt akkurat som jeg ønsket. Og hvilken vakker diamant! Tusen takk for all hjelp, det har vært en fornøyelse!"

Helge Skorpen, Ålesund

"Jeg kan helhjertet anbefale Tesori Diamanter. Etter svært blandede opplevelser (både av kvalitet og service) i diverse gullsmedkjeder, valgte jeg denne gang å handle på nett, dog ikke uten å sjekke innehavers omdømme. Det virket imidlertid å være upåklagelig, noe jeg selv raskt fikk erfare. Suveren service fra start til mål, kombinert med innehaverens åpenbare fagkunnskap og et førsteklasses produkt som stråler på min kones ringfinger, gjør at jeg uten å nøle vil benytte Tesori også ved neste anledning. Innertier."

Audun Flaaten

"Jeg kan anbefale Tesori på det sterkeste. De leverer en service langt utover tradisjonelle smykkebutikker. I tilegg har Tesori et bra utvalg av produkter til særdeles konkurransedyktige priser. Jeg vet med sikkerhet hvor jeg skal kjøpe diamantsmykker neste gang!"

Geir Strømme, Oslo

 

insta-collage