Fri frakt og retur Rask levering LivstidsgarantiGratis hjemlån

Vi har åpent – Les om hvordan vi håndterer Korona-situasjonen

Vi har åpent for enkeltvis avtale i Oslo. Book time i kalenderen vår her. Bergen har åpent 13:00 - 18:00 tirsdager og torsdager.
Vi kan også vise deg smykker på Facetime.Vår nettbutikk er alltid åpen og produksjon og leveranser går som normalt. Vi sender også prøveringer og ringmål gratis til deg.
Du kan alltid nå oss på kundeservice@tesori.no / 99 31 35 33 eller booke avtale via vår nettside.
Vi setter sikkerhet og hygiene i høysetet!

Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
  • Besøk oss i Oslo og Bergen
  • 99 31 35 33/ kundeservice@tesori.no
  • Hvorfor Tesori Diamanter

Medlem av Norges Gullsmedforbund

Acta Non Verba A/S er medlem av Norges Gullsmedforbund, og vi forholder oss til forbundets etiske retningslinjer. Vi er forpliktet til å følge Norges Gullsmedforbund sine retningslinjer for konfliktdiamanter (Kimberleyprosessen) og andre industristandarder som søker å opprettholde etisk handel og forretningsdrift.

Vi bruker kun gull som er godkjent i henhold til direktiver for bruk av nikkel i Europa.

Vi handler kun med velrenommerte diamantleverandører, som forsyner oss med ubehandlede, konfliktfrie naturlige diamanter av høy kvalitet. Disse leverandørene må holde seg til Kimberleyprosessen, som samler 43 deltakerland, inkludert Norge og EU. I følge Kimberleyprosessen, må diamantproduserende land attestere at diamantene er produsert og solgt via legitime kanaler.
I samsvar med smykkeindustriens adoptering av KPCS i april 2004, har Tesori revidert sine retningslinjer for leverandører, og Etiske retningslinjer, slik at de er i samsvar med Kimberleyprosessens garantier. Med de reviderte retningslinjene krever Tesori at alle leverandører garanterer at diamantene som de leverer er konfliktfrie. Tesori Diamanter krever også at leverandørene skriftlig garanterer som følger:

”Diamantene på denne faktura er kjøpt fra legale kilder som ikke er innblandet i konflikter,og er i henhold til FNs resolusjon. Selgeren garanterer herved at disse diamanter er konflikt- frie, basert på personlige og/eller skriftlige garantier gitt av leverandøren av disse diamantene.”

"Jeg var i utgangspunktet skeptisk til å handle diamanter på nettet, men min skepsis ble gjort til skamme. Tesori Diamanter har et ryddig nettsted med mye informasjon og full produkt-/prisoversikt og prisene hos Tesori er så gode at jeg kjøpte større diamant enn opprinnelig planlagt, og enstensringen min er vakker! Ryddige systemer, god oppfølging og fokus på å levere riktig produkt til riktig tid, gjør at min neste diamant også kjøpes på Tesori.no."

Cecilie Holgersen, Drøbak

"Tusen takk til Tesori for utmerket service, informasjon og gode råd i forbindelse med kjøp av diamantring til frieri! God pris, god kvalitet og ikke minst rask levering var avgjørende for mitt valg av Tesori."

Håvard H, Oslo

6 Grunner til å handle hos oss