Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Trygt å betale med kort

Å handle hos Tesori Diamanter er like trygt som å handle i en butikk på Karl Johan

Det er trygt å benytte ditt betalingskort/kredittkort til å betale for ditt smykke hos Tesori Diamanter – faktisk like trygt som å betale i en fysisk butikk. Dersom du kjøper noe fra oss med ditt betalingskort, har du de samme rettighetene som om du skulle benyttet kortet ditt i butikk. Ja, du har faktisk noen ekstra rettigheter, slik som angrefrist. Det vil si at dersom du angrer på kjøpet, kan du returnere varen innen 90 dager etter at du har mottatt smykket. Merk at vi også gir deg dette tilbudet dersom du handler i vårt showroom.

"Gjennomprofesjonelt - Jeg kan helhjertet anbefale Tesori Diamanter. Etter svært blandede opplevelser (både av kvalitet og service) i diverse gullsmedkjeder, valgte jeg denne gang å handle på nett, dog ikke uten å sjekke innehavers omdømme. Det virket imidlertid å være upåklagelig, noe jeg selv raskt fikk erfare. Suveren service fra start til mål, kombinert med innehaverens åpenbare fagkunnskap og et førsteklasses produkt som stråler på min kones ringfinger, gjør at jeg uten å nøle vil benytte Tesori også ved neste anledning. Innertier."

Audun Flaaten

Vi har også implementert en rekke sikkerhetstiltak slik at du kan føle deg helt sikker på at det er risikofritt å kjøpe smykker i vår nettbutikk.
All sensitiv informasjon, slik som personlige detaljer og betalingskortinformasjon, holdes strengt konfidensielt ved bruk av kryptering. Dette betyr at informasjonen kun utveksles mellom deg og Tesori Diamanter, og ingen utenforstående har tilgang til informasjonen. Bildet av en hengelås vises på sider som er sikre.

Dersom du benytter betalingskort til kjøp av varer fra Tesori Diamanter, og varen er mangelfull eller skadet, vil vi selvfølgelig erstatte dette i henhold til våre retningslinjer for retur og garanti. Merk dog at dersom det oppstår uenighet, og tvisten ikke kan løses, vil Kredittkjøplovens §8 gjelde. Dette betyr at kortselskapet har likestilt ansvar, og du kan rette ditt krav mot kortselskapet. Det samme vil være tilfelle dersom du ikke mottar varene du har bestilt.
Du finner mer informasjon om dine rettigheter når du betaler med kort på Forbrukerportalen.

Kortselskapet vil vanligvis refundere hele beløpet dersom du av en eller annen grunn skulle være så uheldig å oppleve svindel når du benytter ditt kort til å handle fra oss.
Merk dog at dersom kortselskapet kan påvise at du har handlet uforsvarlig eller bedragersk, kan du selv bli ansvarlig for deler av, eller hele beløpet.
Et eksempel på uforsvarlighet kan være at man skriver ned PIN-koden for betalingskortet og oppbevarer dette sammen med kortet.

All historisk informasjon som betalingskort/kredittkort, navn og adresse oppbevares på en sikker server.
For ytterligere sikkerhet, vil vi spørre deg om CVC (CVC2) nummeret på kortet ditt.
Dette er den 3-sifrede koden som er trykket på kortets bakside i signaturfeltet. Denne koden skal sikre at den som bestiller på internett sitter med kortet ved bestilling. Ved å spørre deg om dette nummeret kan vi forsikre oss om at du er i besittelse av kortet, og ikke kun kortnummeret.

Vi benytter oss også av 3D Secure, et system som er laget av Visa International. 3D Secure er en løsning som ytterligere skal bedre sikkerheten når man betaler for varer og tjenester på nett med sitt betalingskort, og med 3D-Secure reduseres mulighetene for svindel betraktelig. Som kortholder er du derfor beskyttet mot misbruk av kortnummeret ved at du selv må bekrefte din identitet før du betaler.

Tesori Diamanter aksepterer både Mastercard og VISA.

visa-mastercard

"Jeg kan anbefale Tesori på det sterkeste. De leverer en service langt utover tradisjonelle smykkebutikker. I tilegg har Tesori et bra utvalg av produkter til særdeles konkurransedyktige priser. Jeg vet med sikkerhet hvor jeg skal kjøpe diamantsmykker neste gang!"

Geir Strømme, Oslo