Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering PrisgarantiGratis hjemlån

Trygghet og hygiene - Les mer om besøk hos oss

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom for en personlig opplevelse - uansett budsjett. Book time i kalenderen vår her.
Vi kan også vise deg smykker på Facetime.Vår nettbutikk er alltid åpen, og vi kan også sende prøveringer og ringmål gratis til deg dersom du bor utenbys.
Du kan alltid nå oss på kundeservice@tesori.no / 99 31 35 33 eller booke avtale via vår nettside.
Vi setter sikkerhet og hygiene i høysetet, så har du symptomer på covid så setter vi pris på en smykkevisning på Facetime.

Miljøvennlig gull og Lab-diamanter VS naturlige diamanter

GULL SOM BENYTTES I PRODUKTER FRA TESORI DIAMANTER Kun ca 25 % av gullet som brukes i smykker på verdensbasis kommer fra gjenvunnet gull. Det betyr at 75 % av gullet som brukes kommer direkte fra gruveindustrien – noe som har stor innvirkning på miljøet. Men, som vår kunde kan du  være sikker på at […]

Les mer

Vi har fornøyde kunder

Vi er stolte over å ha så mange fornøyde kunder, og har som prinsipp at absolutt ingen skal gjøre en handel hos oss uten å være 100% fornøyd. Les alle tilbakemeldingene fra våre kunder.

Les mer

Kjøpe diamanter på nettet – Er det trygt?

Helt siden Internettets spede begynnelse tidlig på 90-tallet har mange vært skeptiske til å kjøpe produkter og tjenester online. Med drastisk forbedret Internett-sikkerhet, dramatisk økning av trygge elektroniske banktjenester, og ikke minst med en sterk forbrukerlov i ryggen, har frykten i dag bleknet, og de fleste legger nå igjen anselige beløp på nettet.

Les mer

Tesori Livstidsgaranti

Vi er så sikre på kvaliteten i våre produkter at vi tilbyr livstidsgaranti mot defekter i materialer eller håndverk. Tesori Diamanter reparerer eller gjenanskaffer det defekte produktet eller komponenten gratis.

Les mer

Angrefrist og retur

Hos Tesori Diamanter får du som kunde enda bedre vilkår enn det som loven bestemmer. Vi gir deg nemlig hele 90 dagers angrerett på alle kjøp. Det vil si at dersom du har handlet hos oss eller i vår nettbutikk, og angrer på kjøpet, så kan du levere tilbake smykket innen 90 dager etter at du har mottatt det. Vi spanderer returen, og vi vil refundere pengene dine uavkortet og uten spørsmål.

Les mer

Mer om GIA-sertifikat

Tesori Diamanter benytter kun diamantsertifikat fra GIA. Alle diamanter på over 0,25 carat kommer med dette sertifikatet, som er bransjens strengeste og mest anerkjente. Det er ingen grunn til å gå for det nest beste.

Les mer

Medlem av Norges Gullsmedforbund

Acta Non Verba A/S er medlem av Norges Gullsmedforbund, og vi forholder oss til forbundets etiske retningslinjer. Vi er forpliktet til å følge Norges Gullsmedforbund sine retningslinjer for konfliktdiamanter (Kimberleyprosessen) og andre industristandarder som søker å opprettholde etisk handel og forretningsdrift.

Les mer

Om bloddiamanter

Acta Non Verba A/S, som driver Tesori Diamanter, er medlem av Norges Gullsmedforbund, og vi forholder oss til forbundets etiske retningslinjer.

Les mer