Fri frakt og retur Rask levering PrisgarantiGratis hjemlån

Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk

Les om hvordan vi håndterer Korona-situasjonen

Vi har åpent for enkeltvis avtale i Oslo. Book time i kalenderen vår her. Bergen har åpent 13:00 - 18:00 tirsdager og torsdager.
Vi kan også vise deg smykker på Facetime.Vår nettbutikk er alltid åpen og produksjon og leveranser går som normalt. Vi sender også prøveringer og ringmål gratis til deg.
Du kan alltid nå oss på kundeservice@tesori.no / 99 31 35 33 eller booke avtale via vår nettside.
Vi setter sikkerhet og hygiene i høysetet!

Om oss

Tesori Diamanter har siden 2008 levert kvalitetsdiamanter til svært konkurransedyktige priser.  Vi tilbyr alle typer diamantsmykker og er spesialister på forlovelsesringer og gifteringer.

Som kunde hos oss er du garantert personlig service og vi leder deg trygt gjennom prosessen med å finne den perfekte diamanten – Uansett om du besøker oss  i våre showroom i Oslo og Bergen eller direkte i vår nettbutikk.
Prisene er selvfølgelig de samme. Vi sørger for at du alltid blir fornøyd med kjøpet – også i lang tid etter at du har fått smykket. Vår gemmolog var nylig med som eksperthjelp i NRK Forbrukerinspektørene, der det ble satt søkelys på lokkerabatter på diamanter hos enkelte aktører. Dette er negativt for vår bransje og noe vi tar sterk avstand fra.

 

VÅR KUNDE FOR LIVET

Hos Tesori Diamanter jobber vi hardt for at du skal bli vår kunde for livet. Vi er nemlig så sikre på at vårt fokus på informasjon, åpenhet og personlig kundeservice alltid vil gjøre deg fornøyd med opplevelsen.
Du kan alltid handle diamanter fra oss med visshet om at du vil få høy kvalitet til suverene priser.

  • Vi selger ekte, ubehandlede, sertifiserte og konfliktfrie diamanter.
  • Alle smykkene er produsert på vårt eget verksted og er utviklet av våre egne designere. Derfor kan vi kvalitetskontrollere hele produksjonsprosessen fra A til Å. Dette kommer deg som kunde til gode – både i form av høy kvalitet og ikke minst svært konkurransedyktige priser. Les mer om vårt fokus på diamantkvalitet her.

Vi vil gjerne ha besøk av deg i våre showroom i Oslo og Bergen hvor du kan se og prøve vårt store utvalg av forlovelsesringer, gifteringer, ørepynt og anheng i hyggelige og lune omgivelser. Vår diamantekspert og gemmolog er alltid beredt til å svare på dine spørsmål.

Dersom du bor utenbys, så har vi også en løsning for deg. Ta kontakt på 99 31 35 33 eller mail kundeservice@tesori.no for avtale!

VÅRT TEAM

 

"En utrolig flott ring!! Overgår med letthet alt av ringer jeg har sett på lokalt. Godt design på ringen, diamanten sitter lavt akkurat som jeg ønsket. Og hvilken vakker diamant! Tusen takk for all hjelp, det har vært en fornøyelse!"

Helge Skorpen, Ålesund

Terje Gaupseth, som leder Tesori Diamanter, er utdannet Diplomgemmolog – gemmologi er læren om edle stener, og han har lang internasjonal erfaring fra smykkebransjen.
Terje var nettopp med på NRK Forbrukerinspektørene, i et innslag som kan sees her.

Les også mer om Tesori Diamanter i denne artikkelen fra Hegnar Media.

 

Anniken Bjørndalen er Brand Manager og ansvarlig for markedsføringen hos Tesori Diamanter, og jobber også med salg og kundeservice sammen med Terje. Anniken har bakgrunn fra gullsmedbransjen og har en Bachelor i Markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI.

 

Vårin Fosnes Blekastad er vår grafiske koordinator, og ikke minst vår dyktige fotograf og fotofikler.