Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån Book time
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Din personlige juvelér

Hos Tesori Diamanter leverer vi kvalitetsdiamanter til svært konkurransedyktige priser.  Vi er spesialister på forlovelsesringer og gifteringer, og fører også alle andre typer diamantsmykker.
Vi setter service og kvalitet i høysetet, og sørger for at du blir fornøyd med kjøpet – også i lang tid etter at du har fått smykket.

 

VÅRT TEAM

  • Terje Gaupseth, som leder Tesori Diamanter, er utdannet Diplomgemmolog – gemmologi er læren om edle stener, og han har lang internasjonal erfaring fra smykkebransjen.
  • Anniken Bjørndalen er ansvarlig for markedsføringen hos Tesori Diamanter, og jobber også med salg og kundeservice sammen med Terje. Anniken har bakgrunn fra gullsmedbransjen og har en Bachelor i Markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI.

VÅR KUNDE FOR LIVET

Hos Tesori Diamanter jobber vi hardt for at du skal bli vår kunde for livet – Mislykkes vi med det, har vi gjort noe feil. Vi er nemlig så sikre på at du vil bli så fornøyd med kjøpet at du vil komme tilbake til oss. Du kan alltid handle diamanter fra oss med visshet om at du vil få høy kvalitet til suverene priser.

Vi selger ekte, ubehandlede diamanter, og vi selger ikke CE-diamanter (kunstig klarhetsbehandlede diamanter).

Alle smykkene er produsert på vårt eget verksted og er utviklet av våre egne designere. Derfor kan vi kvalitetskontrollere hele produksjonsprosessen fra A til Å. Dette kommer deg som kunde til gode – både i form av høy kvalitet og ikke minst svært konkurransedyktige priser. Les mer om vårt fokus på diamantkvalitet her.

Vi er sikre på at informasjon, åpenhet, god kundeservice og brukervennlighet vil gjøre at Tesori Diamanter vil befeste sin posisjon som den ledende diamantforhandleren i Norge – Både på nettet og i butikk.

Vil vi gjerne ha besøk av deg i vårt showroom i Inkognitogaten i Oslo eller i Bankbygget på Torgalmenningen 2. hos Høyer i Bergeb. Der kan  du se og prøve vårt store utvalg av forlovelsesringer, gifteringer, ørepynt og anheng i hyggelige og avslappede omgivelser. Vår diamantekspert og gemmolog er alltid beredt til å svare på dine spørsmål.

Dersom du bor utenbys, så har vi også en løsning for deg. Ta kontakt på 99 31 35 33 eller mail kundeservice@tesori.no for avtale!