Varen ble lagt i handlekurven din

Kan vi hjelpe?

  • Besøk oss i Oslo og Bergen
  • 99 31 35 33 / kundeservice@tesori.no
  • Hvorfor Tesori Diamanter

Dette er Tesori Diamanter

Tesori Diamanter er en gullsmed og diamantforhandler som ble etablert i 2008. Vi leverer kvalitetsdiamanter til konkurransedyktige priser. Vår misjon er å være den ledende diamantforhandleren i Norge, og vi vet at for å oppnå dette, må vi sette våre kunder i høysetet, yte høy grad av service, og sørge for at du blir fornøyd med kjøpet – også i lang tid etter at du har fått smykket. Vi har nå guidet tusenvis av friere trygt i havn med den perfekte forlovelsesringen.

 

"Jeg var i utgangspunktet skeptisk til å handle diamanter på nettet, men min skepsis ble gjort til skamme. Tesori Diamanter har et ryddig nettsted med mye informasjon og full produkt-/prisoversikt og prisene hos Tesori er så gode at jeg kjøpte større diamant enn opprinnelig planlagt, og enstensringen min er vakker! Ryddige systemer, god oppfølging og fokus på å levere riktig produkt til riktig tid, gjør at min neste diamant også kjøpes på Tesori.no."

Cecilie Holgersen, Drøbak

 

VÅRT TEAM I OSLO

  • Terje Gaupseth, som leder Tesori Diamanter, er utdannet Diplomgemmolog – gemmologi er læren om edle stener, og han har lang internasjonal erfaring fra smykkebransjen.
  • Anniken Bjørndalen er ansvarlig for markedsføringen hos Tesori Diamanter, og jobber også med salg og kundeservice sammen med Terje. Anniken har bakgrunn fra gullsmedbransjen og har en Bachelor i Markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI.

 

 VÅR KUNDE FOR LIVET

Hos Tesori Diamanter jobber vi hardt for at du skal bli vår kunde for livet – Mislykkes vi med det, har vi gjort noe feil. Vi er nemlig så sikre på at du vil bli så fornøyd med kjøpet at du vil komme tilbake til oss. Du kan alltid handle diamanter fra oss med visshet om at du vil få høy kvalitet til suverene priser.

Vi selger ekte, ubehandlede diamanter, og vi selger ikke CE-diamanter (kunstig klarhetsbehandlede diamanter).

Alle smykkene er produsert på vårt eget verksted og er utviklet av våre egne designere. Derfor kan vi kvalitetskontrollere hele produksjonsprosessen fra A til Å. Dette kommer deg som kunde til gode – både i form av høy kvalitet og ikke minst svært konkurransedyktige priser. Les mer om vårt fokus på diamantkvalitet her.

Vi er sikre på at informasjon, åpenhet, god kundeservice og brukervennlighet vil gjøre at Tesori Diamanter vil befeste sin posisjon som den ledende diamantforhandleren i Norge – Både på nettet og i butikk.

Vil vi gjerne ha besøk av deg i vårt showroom i Inkognitogaten hvor du kan se og prøve vårt store utvalg av forlovelsesringer, gifteringer, ørepynt og anheng i hyggelige og avslappede omgivelser. Vår diamantekspert og gemmolog er alltid beredt til å svare på dine spørsmål.

Dersom du bor utenbys, så har vi også en løsning for deg. Ta kontakt på 99 31 35 33 eller mail kundeservice@tesori.no for avtale!

6 Grunner til å handle hos oss