Varen ble lagt i handlekurven din

Dette sier våre kunder

Klikk her Lukk
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån
Fri frakt og retur Rask levering Prisgaranti Gratis hjemlån
Lukk søkefelt

Trenger du hjelp?
Kontakt kundeservice

Brukerbetingelser

Retningslinjer for bruk av Tesori.no

Dette nettstedet (https://www.tesori.no) drives av Acta Non Verba A/S (”Tesori”, «Tesori Diamanter», ”Acta Non Verba A/S” eller ”vi/vår/oss”). Som bruker (”du/deg”) av dette nettstedet anerkjenner og aksepterer du våre vilkår for bruk. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene. Hvis vilkårene brytes, kan vi ekskludere deg fra nettstedet og/eller anmelde forholdet.

Bruk av verktøy for å overvåke eller forstyrre vårt nettsted er forbudt. Du kan ikke kopiere, endre, publisere eller bruke noe av informasjonen på dette nettstedet bortsett fra til eget privat bruk, uten tillatelse fra oss.
Du forstår og aksepterer at vi kan ekskludere deg fra nettstedet uten forutgående varsel hvis du misbruker eller bryter våre vilkår for bruk. Ved misbruk kan Acta Non Verba A/S anmelde saken til politiet og tar rettslige skritt for å få kompensasjon for eventuelt økonomisk tap eller skade.

Merk at vi fra tid til annen benytter Google Analytics til å spore handlinger på nettstedet. Dette har ingen innvirkning på din sikkerhet eller personvern.

Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du alle betingelser her nevnt og antar eventuelt risikoen som er forbundet ved bruk eller forsøk på bruk av informasjonen.

Vi forbeholder oss retten til å endre disse betingelsene når det måtte passe. Slike endringer vil tre i kraft i det øyeblikk de er publiserte på dette nettstedet.

Dersom du ikke er forbruker, og opptrer på vegne av et firma, bekrefter du at du er autorisert til å opptre på vegne av dette firmaet. Ved å benytte dette nettstedet bekrefter du at du er minst 18 år gammel, eller at du har tillatelse fra dine foresatte til å bruke det.

Prisen du skal betale er i utgangspunktet den prisen som vises på nettstedet til en hver tid. Vi gjør vårt ytterste for å forsikre oss om at alle priser på nettstedet til en hver tid er korrekte og oppdaterte, men vi tar et forbehold om at feil i prisingsprosessen kan forekomme. Dersom vi oppdager at det har skjedd en feil i prisingen, vil vi informere deg om dette så snart som mulig. Du vil da få valget mellom å godta endringen i pris eller avbestille varen. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kommer i kontakt med deg, vil vi anse ordren for å være avbestilt. Dersom du avbestiller varen etter at du har betalt for den, vil du motta full refusjon.